Joe Biden is a Source of Hepatitis

๐Ÿ“…๏ธ Published:

๐Ÿ”„ Updated:

๐Ÿ•” 1 min read โˆ™ 118 words

Despite promises from Barack Obama that his campaign would drop attacks on its Republican rivals during Hurricane Gustav, that walking hunk of excrement, Joe Biden, broke the promise and ripped into John McCain today during a stump speech.

The only guy in America in a position of some authority who is out of sync with the whole rest of the world is John McCain.

Earlier in the day, Biden skipped out on a planned appearance at Labor Day parade in Pittsburgh, Pa., saying,ย  โ€œI think itโ€™s totally appropriate that elected officials march here in Pennsylvania, but it shouldnโ€™t be a day for national politics,โ€he said.

I’d like to punch that s.o.b. in the nose.

Technorati Tags: Joe Biden,excrement